Visita guiada virtual del Museu Picasso

From EUR €15.00
 • Duration: 50 Minutes (approx.)
 • Product code: VT-PicassoCATSonia

  Es tracta d’una visita en directe, així que la guia podrà contestar qualsevol dubte que et sorgeixi i, farà d’aquesta visita guiada virtual, tota una experiència única.

  • Durada: 50 minuts + temps per fer preguntes
  • Ubicació: Des de casa
  • En un sol idioma: català


  Com funciona?

  Tria una data i un horari específic. Una hora abans de l’inici t’enviarem l’enllaç per connectar-te a la videoconferència. A l’hora acordada, coneixeràs la teva guia i a la resta de participants, tot estarà a punt per començar la visita guiada virtual.


  Per què hauries de fer aquest tour?

  • Virtual i guiat. Gaudeix d’un recorregut en viu acompanyat d’un guia professional, personalitzat d’acord amb els interessos del grup i on descobriràs tots els detalls i secrets de cada monument. Tot des de la comoditat de la teva llar.
  • Política de reemborsament de 30 dies, sense preguntes.Estem tan segurs que gaudiràs d’aquesta experiència que et garantim un reemborsament sense preguntes. Simplement envia’ns un correu electrònic sol·licitant-lo dins dels 30 dies posteriors a la visita.


  Qui serà el teu guia?

  Tot i que tant l’Abel com jo podem fer la visita, en principi la visita us la faré jo, la Sònia. El tema Picasso m’apassiona de forma especial, la raó no la sé ben bé, podria ser que vaig néixer el mateix dia que moria Picasso. El que és cert és que m’encanta fer entendre a les persones que Picasso es molt més que cubisme i estic segura que en aquesta visita virtual descobrireu moltes coses.


  Pablo Picasso:

  Picasso va néixer a Màlaga, però amb 14 anys arriba a Barcelona i la seva connexió amb aquesta ciutat va ser tant especial, que quan el seu secretari, Jaume Sabartés, li va dir que s’estava pensant de donar a Màlaga totes les obres de Picasso quan morís, Picasso li va fer veure que Barcelona seria una millor opció. Així va començar el projecte d’obrir l’únic museu inaugurat en vida de Picasso, el Museu Picasso de Barcelona.

  En aquesta visita farem un recorregut per la obra i vida de Picasso, si et ve de gust saber més d’aquest geni que algun biògraf va descriure com a creador i destructor, apuntat a la visita amb nosaltres.